ROOGS is ontstaan vanuit mijn naam Rogier. Jaren lang al intresse in horloges en mooie uurwerken.

Echter kon ik nooit een goed betaalde watchwinder vinden en ben daarom zelf op zoek gegaan. Niet iedereen weet wat een watchwinder is of het nut hiervan. De echte horlogeliefhebber weet het echter heel goed. Een watchwinder is een accessoire voor automatische horloges die ervoor zorgt dat een automatich horloge opgewonden blijft, met andere woorden van energie voorzien wordt waardoor deze continu blijft functioneren. Hierdoor hoeft men niet telkens de tijd, datum of andere functies opnieuw in te stellen. Is een watchwinder noodzakelijk voor een automatisch horloge? Nee, maar het is een ontzettend handige accessoire waarvan het nut zichzelf direct bewijst. Daarnaast is een watchwinder een eyecatcher in uw huis of kantoor.

Om hoogwaardige watchwinders en bewaarboxen aan te bieden hebben wij veel tijd gestoken in het vinden van de juiste fabriek. Een fabriek die voor veel grote merken produceert hebben wij zo ver gekregen ons te leveren zonder merk. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om kwaliteit voor een zeer scherpe prijs aan te bieden. Wij hebben een ruime collectie van prachtige watchwinders die voldoen aan de hoogste technische normen waardoor elk automatisch horloge probleemloos wordt voorzien van energie, ongeacht merk of model.

De watchwinders kunnen eenvoudig worden ingesteld en hebben de functionaliteiten zodat ze elk automatisch horloge eenvoudig opwinden. De watchwinders en bewaarboxen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een watchwinder geschikt voor één horloge of voor een watchwinder waarin meer automatische horloges kunnen worden opgewonden. Ook zijn er watchwinders die gemaakt zijn van hout of van kunststof. De bediening is ook belangrijk en daarom is er keuze uit traditionele draai/druk knoppen of de moderne LCD touchscreens.

Een horlogebox is een horlogeaccessoire pur sang om al uw horloges veilig te bewaren zodat ze niet blootgesteld worden aan stof, condens en krasjes. Elke horlogeliefhebber heeft vaak meer dan een horloges die hij of zij graag opbergt op een goede en veilige plek. Wij omschrijven een goede horlogebox als een horlogeaccessoire die voldoende ruimte biedt voor uw horloges, fraai is vormgegeven en uw horloges veilig bewaart. Daarnaast is het belangrijk dat de box er ook mooi uitziet, het oog wilt uiteraard ook wat.

 

 

© 2018 - 2020 Roogs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel